Connexion

Recherche avancée

Offres d'emploi € 4785 - € 6264 (FWG 65)

Below you will find an overview of all our € 4785 - € 6264 (FWG 65) jobs.
21September

GZ-Psycholoog IMH

Ben je een enthousiaste en ondernemende GZ-Psycholoog en heb je passie voor het therapeutisch werken met kinderen & jeugd en heb je een grote affiniteit met IMH. Dan komen wij graag in contact...
21September

Verpleegkundig specialist

Werk jij graag als Verpleegkundig specialist mee aan de somatische screening van kinderen en jeugd en heb jij affiniteit met onze doelgroep? 
21September

Verpleegkundig Specialist

Ben jij een doortastende, creatieve Verpleegkundig Specialist met ervaring in de specialistische GGZ en ben jij een teamspeler die zich met enthousiasme vastbijt in complexere problematiek?
21September

GZ-Psycholoog-duplicaat

Ben jij een GZ-Psycholoog kind & jeugd die affiniteit heeft met autisme in combinatie met comorbiditeit? En wil je werken voor het toonaangevende behandel- en kenniscentrum autisme van Nederland In...
21September

Verpleegkundig Specialist-duplicaat-duplicaat

Wil jij als verpleegkundig specialist werken met jongeren met autisme? Werk jij graag zelfstandig, maar toch ook samen binnen een multidisciplinair team? Het behandelcentrum jongeren zoekt een...
21September

HBO-Verpleegkundige-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

Ben jij een HBO-Verpleegkundige die op zoek is naar een uitdagende baan waar geen enkele dag hetzelfde is? Ben jij benieuwd naar jongeren in de leeftijd van 7 tot 23 jaar en hun omgeving?
21September

GZ-Psycholoog

Ben jij een GZ-psycholoog en heb je affiniteit heeft met kinder- en jeugdpsychiatrie met eetproblematiek? En wil je je hier (verder) in specialiseren? Kom dan werken als GZ-Psycholoog bij het YET!
20September

Verpleegkundig Specialist

Kun jij met een frisse blik kijken naar complexe problematiek? Ben jij als Verpleegkundig Specialist de spil in het traject?
20September

GZ-Psycholoog

Kun jij met een frisse blik kijken naar complexe problematiek? Ben jij als GZ-Psycholoog de spil in het traject?
20September

Verpleegkundig Specialist

Ben jij een Verpleegkundig Specialist en op zoek naar een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar je bent omringt door ervaren en enthousiaste collega’s? Dan zoeken we jou!

Créer une alerte email