Inloggen

 

Snel zoeken

Vacatures Youz

Hieronder vind je een overzicht van al onze Youz vacatures.
07July

Verpleegkundig Specialist

Ben jij een Verpleegkundig Specialist en kun jij met een frisse blik kijken naar complexe problematiek? Ben je proactief en weet je als geen ander hoe je met kinderen van 6 t/m 12 jaar moet...
07July

Verpleegkundig Specialist

Ben jij een Verpleegkundig Specialist en op zoek naar een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar je bent omringt door ervaren en enthousiaste collega’s? Dan zoeken we jou!
07July

GZ-Psycholoog

Ben jij een GZ-Psycholoog en op zoek naar een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar je bent omringt door ervaren en enthousiaste collega’s? Dan zoeken we jou!
07July

Ouderbegeleider / systemisch werker

Wil jij aan de slag als contactpersoon voor ouders? Wil jij onderdeel worden van een multidisciplinair team, waarin samenwerken voorop staat? Kom dan werken als ouderbegeleider / systemisch werker...
07July

Ambulant behandelaar

Word jij onderdeel van een team enthousiaste en bevlogen collega’s die in duo's, dag in dag uit, door de regio Haaglanden rijden om de best mogelijke zorg op maat te leveren?
07July

Verpleegkundig Specialist

Ben jij flexibel, stressbestendig, innovatief en gedreven? Ben jij als Verpleegkundig Specialist de spil in het traject? Kom werken bij het leukste team van Youz!
07July

GZ-Psycholoog

Ben jij flexibel, stressbestendig, innovatief en gedreven? Ben jij als GZ-Psycholoog de spil in het traject? Kom werken bij het leukste team van Youz!
07July

Klinisch Psycholoog

Ben jij een Klinisch Psycholoog en heb je affiniteit heeft met kinder- en jeugdpsychiatrie met eetproblematiek? En wil je je hier (verder) in specialiseren? Kom dan werken als Klinisch Psycholoog...
07July

Basispsycholoog / Orthopedagoog

Houd je van pionieren en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan biedt onze nieuwe poli uitdagende kansen als Basispsycholoog/ Orthopedagoog.
07July

Ervaringsdeskundige

Ben jij die gedreven ervaringsdeskundige die altijd op zoek is naar het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor de cliënt, en die bereid is actief mee te denken en te anticiperen de...

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent